Η Εταιρεία

Get Adobe Flash player

Η Εταιρεία

 

Η Σόβιμο Ελλάς είναι μια βιομηχανία που ιδρύθηκε το 1993 και δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον τομέα της επεξεργασίας αυγού, εδρεύει στην Κηφισιά και το εργοστάσιο βρίσκεται στο Σχηματάρι Βοιωτίας που απέχει μόλις 50 χλμ από την Αθήνα.

 

Η Σόβιμο Ελλάς διανύοντας μια πετυχημένη πορεία πολλών χρόνων προχώρησε ένα βήμα παρακάτω επενδύοντας σε ένα πιο σύγχρονο εξοπλισμό για την παραγωγή κατεψυγμένης ομελέτας και αποφλοιωμένων βρασμένων αυγών.

 

Σήμερα η Σόβιμο Ελλάς διαθέτει μία από τις πιο σύγχρονες μονάδες παραγωγής προϊόντων αυγού στην Ευρώπη , είναι πρώτη στα Βαλκάνια, προμηθεύοντας εκατομμύρια αυγά σε όλη την Ευρώπη και την Μέση Ανατολή. Οι κύριοι πελάτες μας είναι οι βιομηχανίες τροφίμων, εταιρείες τροφοδοσίας (catering), και το λιανικό εμπόριο.

 

Βασική προτεραιότητα της Σόβιμο Ελλάς
είναι η ποιότητα και η ασφάλεια των προϊόντων της.

 

Καθημερινά γίνονται αυστηροί έλεγχοι για την εξασφάλιση της μέγιστης ποιότητας σε όλα τα επίπεδα και αυτό αποδεικνύεται και από τις πολλές διεθνείς πιστοποιήσεις που έχουμε εξασφαλίσει όπως το ISO 9001, ISO 22000 και IFS. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας και για την ασφάλεια ποιότητας στις αντίστοιχες σελίδες. Κατεβάστε τον κατάλογο μας εδώ.

Powered by: irlad.net